Σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή




Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Piraeus Press, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Παραλιακή λεωφόρο, στο ύψος του Ασκληπιείου Νοσοκομείου στη Βούλα.

Μάρτυρες αναφέρουν ότι 3-4 ΙΧ είχαν αναπτύξει ταχύτητα, όταν το ένα έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να συμβεί αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Piraeus Press.

Για λίγη ώρα προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο στο ρεύμα προς Βούλα όπου και συνέβη το τροχαίο.

Ευτυχώς δεν υπήρξε θανάσιμος τραυματισμός, ενώ τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα εξετάζει κλιμάκιου της Τροχαίας.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.