Δ.Κούβελας για εμβόλια: «Κανείς δεν ξέρει τίποτα- Στο Ισραήλ ο κόσμος εξακολουθεί να νοσεί και να πεθαίνει»


Ο παγκόσμιος προβληματισμός για την  αποτελεσματικότητα ή όχι των εμβολίων κατά του κορωνοϊού και για το αν αυτά μπορούν τελικά  να αποτρέψουν ή να εμποδίσουν την μετάδοση του ιού, παίρνει συνεχώς νέες διαστάσεις.

Ο  Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, ξεκαθάρισε πως κανένας επιστήμονας πουθενά στον κόσμο αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να πει με απόλυτη σιγουριά εάν τα εμβόλια προσφέρουν τελικά ανοσία απέναντι στον κορωνοϊό αλλά και τις νέες μεταλλάξεις του.

Σε δυο  πολύ πρόσφατες τηλεοπτικές του παρεμβάσεις αντιπαραβάλλει το παράδειγμα του Ισραήλ, μία χώρα όπου θεωρείται πρότυπο για την ταχύτητα και τη μαζικότητα με την οποία εμβολιάζονται συλλήβδην οι πολίτες άνω των 16 ετών.

Κι όμως παρά τα ρεκόρ αυτά, στο ισραηλινό κράτος οι αριθμοί κρουσμάτων και θανάτων συνεχίζουν να κινούνται σε υψηλά επίπεδα, επίπεδα που δεν συνάδουν με την προπαγάνδα για αυτά.

«Τα εμβόλια δεν είναι αυτά που περίμενε ο κόσμος», ανέφερε ο Δ. Κούβελας.

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.