Ο Κουφοντίνας υπέστη οξεία νεφρική ανεπάρκεια - Επίσημο ανακοινωθέν


Νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες καθώς και οι δηλώσεις της συνηγόρου του Δημήτρη Κουφοντίνα πως ο κρατούμενος, που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, υπέστη οξεία νεφρική ανεπάρκεια λόγω της απεργίας πείνας που ακολουθεί εδώ και 57 ημέρες και της απεργίας δίψας που ακολουθεί τις τελευταίες ημέρες.

Η επίσημη ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας έχει ως εξής:

«Ενημερώνουμε ότι ο ασθενής του νοσοκομείου μας, Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, σήμερα 05/03/2021 εμφάνισε οξεία νεφρική ανεπάρκεια, συνεπεία της παρατεταμένης άρνησης λήψης τροφής και υγρών, και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες αντιμετώπισής της».

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.