Σαν σήμερα πέθανε ο Θόδωρος Σαραντής ο παραγωγός του θρυλικού «Φλου» του Παύλου Σιδηρόπουλου




Το 2021 στις 3 Μαρτίου είχε απεβιώσει σε ηλικία 76 ετών, ο Θοδωρής Σαραντής, ένας από τους κορυφαίους μουσικούς παραγωγούς, και πρωτεργάτης στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 για τρεις δεκαετίες.

Ο Θοδωρής Σαραντής έδωσε το στίγμα του με την πολυεπίπεδη μουσική του γνώση και εμπειρία αλλά και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των εκπομπών του, ενώ ανέδειξε πολλούς καλλιτέχνες στο ξεκίνημα της πορείας τους, αναμε
σά τους και ο Παύλος Σιδηρόπουλος.


Ο Θοδωρής Σαραντής, ο οποίος εργάστηκε στην Columbia σαν υπεύθυνος ξένου ρεπερτορίου, ήταν ο παραγωγός του άλμπουμ αναφοράς για το ελληνικό ροκ, «Φλου» του Παύλου Σιδηρόπουλου με τους Σπυριδούλα, το 1978. Το 2001 υπέγραψε την συνεπιμέλεια του δίσκου «Τα χειρότερα best» του Τζίμη Πανούση από την MINOS-EMI.

    Η εκπομπή του «Τα Καλύτερά μας χρόνια» από τη συχνότητα του Αθήνα 9.84, άφησε εποχή.

Μετά τον Αθήνα 9.84 συνέχισε την πορεία του σαν ραδιοφωνικός παραγωγός στην Ertopen με την εκπομπή «Σόλωνος και Μασσαλίας».



https://www.cnn.gr/

 

 Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.