Κυνηγούσε την πρώην του να την πατήσει με το μηχανάκι σε δρόμο του Βόλου!

Ο κόσμος έχει ξεφύγει!

Μάρτυρες ενός πρωτοφανούς περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας έγιναν δεκάδες άτομα στο κέντρο του Βόλου, όταν έντρομοι είδαν έναν άνδρα να κυνηγά με το μηχανάκι του την πρώην σύντροφό του με σκοπό να την πατήσει…

Ευτυχώς η γυναίκα πρόλαβε να κάνει ελιγμό την τελευταία στιγμή και να γλιτώσει. Σε διαφορετική περίπτωση κανείς δεν ξέρει τι θα μπορούσε να είχε συμβεί. Η Εισαγγελία Βόλου άσκησε χθες κατά του δράστη δίωξη για απόπειρα επικίνδυνης ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης. 

Σύμφωνα με το taxydromos.gr , το επεισόδιο με το πρώην ζευγάρι σημειώθηκε προχθές, όταν ο φερόμενος ως δράστης συνάντησε στον δρόμο την πρώην σύντροφό του. Την ανέβασε στο μηχανάκι με σκοπό να συζητήσουν και να τα βρουν μετά από τσακωμό, όμως στη διαδρομή η γυναίκα φαίνεται ότι για κάποιο λόγο φοβήθηκε και κατέβηκε αιφνίδια από αυτό. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο πρώην σύντροφός της βγήκε εκτός ελέγχου.

Εξοργισμένος άρχισε να την κυνηγά με το μηχανάκι με σκοπό να την παρασύρει, ενώ εκείνη έτρεχε πεζή. Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου προχώρησε στη σύλληψή του. Όμως, χθες το θύμα υποχώρησε και δεν θέλησε τελικά ο δράστης να τιμωρηθεί. Δέχτηκε να γίνει ποινική διαμεσολάβηση.Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.