Φάρσα το τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο σπίτι του Αντώνη Σαμαρά


Το τηλεφώνημα αγνώστου που έγινε απόψε στον τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης και ανέφερε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στην οικία του Αντώνη Σαμαρά, αποδείχθηκε φάρσα.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, πριν από λίγο, αναφέρει τα εξής: «Σήμερα Σάββατο 27-3-2021 και ώρα 20:49 άγνωστος κάλεσε το τηλεφωνικό κέντρο της ‘Αμεσης Δράσης και δήλωσε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στην οικία του πρώην πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά. Κινήθηκαν άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις και πραγματοποιήθηκε αποκλεισμός του χώρου. Μετά από τον έλεγχο των αρμόδιων υπηρεσιών τίποτα δεν διαπιστώθηκε».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.