Το ΕΣΥ πιέζεται γιατί έκλεισαν τα νοσοκομεία και ήθελαν και τη δόξα. Δε φταίνε τα μνημόνια, οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ φταίνε



Oι νοσηλείες σε όλη τη χώρα ξεπερνούν τις 3.200. Αν τα νοσοκομεία λειτουργούσαν και δεν είχαν  απολύσει  τους γιατρούς και τους νοσηλευτές δε θα χρειαζόταν  κανένα λοκντάουν.
Η μείωση του ΔΗΜΟΣΙΟΥ δεν έγινε με τους διορισμένους  ''ψηφοφόρους''  που δεν έχουν πατήσει ποτέ στις υπηρεσίες τους, ούτε με μειώσεις στους παχυλούς μισθούς ''διευθυντών κι προιστάμενων''  που προσλαμβάνονται πάντα προεκλογικά.
Προτίμησαν(;) να διώξουν τους χρήσιμους και πραγματικά άριστους από την υγεία, την παιδεία κλπ ή είχαν σχεδιάσει την ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ, της εκπαίδευσης, της ασφάλειας;

Την ώρα που ο κόσμος υποφέρει από τα μέτρα που επιβάλλουν και η πείνα και η ένδεια έχει αρχίσει να φαίνεται πλέον αισθητά, αυτοί εξακολουθούν να μας κουνούν το δάχτυλο και να καταπατούν τα δικαιώματα  όλων μας.

Οι αυτοκτονίες αυξάνονται, η κατάθλιψη το ίδιο.
Κόσμος πεθαίνει στο σπίτι του γιατί δεν έχει να πληρώσει νοσήλια σε ιδιωτικό νοσοκομείο,ούτε φάρμακα, εξάλλου μια ζωή πλήρωνε ασφαλιστικές εισφορές για να μπορεί να γιατρευτεί αν και όταν χρειαστεί. ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ όμως κι αυτά. Τα δημόσια νοσοκομεία είναι μόνο για κόβιντ, ούτε εξετάσεις δε μπορείς να κάνεις εκεί πλέον.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΦΑΧΤΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ, ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ. ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΑΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.








Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.