Βρέθηκε ο 50χρονος που είχε εξαφανιστεί από το «Γεννηματά»


 Ο 50χρονος εντοπίστηκε από πολίτη στην οδό Σπάτων και ειδοποιήθηκαν οι Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος περπάτησε μέσα στη νύχτα τη Λεωφόρο Μεσογείων και επειδή κουράστηκε, κοιμήθηκε για λίγες ώρες σε ένα παγκάκι. Μετά, συνέχισε μέσω της Λεωφόρος Μαραθώνος τον δρόμο του προς την Αρτέμιδα, όπου και διαμένει.

«Μας πήρε ένας κύριος τηλέφωνο και μας είπε ότι βρίσκεται στην οδό Σπάτων, τον σταμάτησε τον κύριο μόνος του, του ζήτησε “μπορείτε να μου δώσετε ένα τηλέφωνο να καλέσω κάπου;”. Κάλεσε στο πατρικό του σπίτι, στην οικογένεια του, στους γονείς του, τον βρήκαμε και τώρα είναι στο σπίτι, μαζί μας» αναφέρουν οι συγγενείς του, οι οποίοι ευχαριστούν όλους όσοι βοήθησαν στον εντοπισμό του 50χρονου.

Το πιθανότερο είναι ο άνθρωπος να μην είχε χρήματα για να επιστρέψει στο σπίτι του... Εδω μας έφτασαν....

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.