ΟΦΑΕ: Συμβολική διαμαρτυρία 3,5 ωρών στο τελωνείο των Ευζώνων


Περίπου τρεισήμισι ώρες διήρκεσε η σημερινή κινητοποίηση της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος (ΟΦΑΕ) κατά την διάρκεια της οποίας τα μέλη της, μαζί με οδηγούς από τη Σερβία, τη Β. Μακεδονία και τη Βουλγαρία, έκλεισαν συμβολικά το συνοριακό σταθμό των Ευζώνων σε ένδειξη διαμαρτυρίας στα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί με την απαγόρευση διέλευσης φορτηγών για ένα 12ωρο (7 π.μ. – 7 μ.μ.) και την υποχρεωτική διενέργεια rapid test.
Ρεπορτάζ: Θωμάς Καλέσης 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΟΦΑΕ, Απόστολο Κενανίδη, το νέο καθεστώς που προκύπτει λόγω των νέων μέτρων, προκαλεί σημαντικές καθυστερήσεις στις μεταφορές εμπορευμάτων και τρομερή συμφόρηση φορτηγών κατά τις ώρες της  αναμονής. 

“Κάναμε μια συμβολική κινητοποίηση για περίπου τρεισήμισι ώρες και θα δούμε πως θα πάει από εδώ και στο εξής. Εάν δηλαδή η κυβέρνηση θα λάβει υπόψη της και θα διορθώσει κάποια πράγματα που δεν έχουν νόημα και στόχο. Αυτό θα ήταν το καλύτερο για όλους μας” σημείωσε συγκεκριμένα στο GRTimes ο πρόεδρος της ΟΦΑΕ. 

Ενώ σχετικά με το τι θα συμβεί εάν δεν παρθούν άμεσα αποφάσεις για αλλαγή του καθεστώτος, ο κ. Κενανίδης συμπλήρωσε πως “σε αυτή την περίπτωση θα καλέσουμε τον κόσμο σε γενικές συνελεύσεις και θα αποφασίσουμε πως θα κινηθούμε. Πάντως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τη ροή των οχημάτων. Δεν υπάρχει καμία λογική στην απόφαση να κλείνει για ένα ολόκληρο 12ωρο η κυριότερη πύλη εισόδου στην Ευρώπη.

grtimes.gr

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.