Ξεφτιλίζουν την Ελληνική ιστορία – Η Γιάννα συγκρίνει την επανάσταση του 1821 με την ανεξαρτησία του Μπαγκλαντές

Νέο κατόρθωμα από την αυτοκράτειρα Γιάννα (κατά κόσμον Γιάννα Αγγελοπούλου), που από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων της ως ανώτατη άρχων στην περιβόητη Επιτροπή για τον επετειακό εορτασμό των 200 χρόνων της Εθνεγερσίας, έχει βαλθεί να προκαλεί τον Ελληνισμό.

Με ανάρτηση της στο διαδίκτυο σύγκρινε ουσιαστικά την ελληνική επανάσταση με την ανεξαρτησία του Μπαγκλαντές.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Πρέσβη του Μπαγκλαντές Ashud Ahmed. Η 200η επέτειος ανεξαρτησίας της Ελλάδας συμπίπτει με την 50η επέτειο ανεξαρτησίας του Μπαγκλαντές. Ανταλλάξαμε ιδέες & συμφωνήσαμε να εξετάσουμε τη δυνατότητα συνδυασμού δράσεων στο πλαίσιο των εορτασμών».

Τι σχέση έχει, μαντάμ Γιάννα, η Επανάσταση του ’21 με το Μπαγκλαντές και την ανεξαρτησία του; Τι συνδυασμό δράσεων έχεις στο μυαλό σου; Μήπως μαζί με τα μπαϊράκια του Αγώνα έχεις σκοπό να υψώσεις και τη σημαία του Μπαγκλαντές; Έχει ξεφύγει από κάθε όριο η… αυτοκράτειρα!



Πηγή: olympia.gr
https://theflagreport.com

 

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.