Η κυβέρνηση αγοράζει 10 εκατ. self test με 40 εκατ. ευρώ από την Siemens


Περίεργη τροπή παίρνει η υπόθεση προμήθειας 10 εκατομμυρίων self test από την κυβέρνηση, καθώς μετά την αποκάλυψη πως η Siemens τα έβγαλε σε κυκλοφορία την ίδια χρονική στιγμή που η κυβέρνηση έκανε τις σχετικές ανακοινώσεις έχουμε μία ακόμη εξέλιξη. 

Συγκεκριμένα τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (παραμονές Εθνικής επετείου) αναρτήθηκε έγγραφο που περιλαμβάνει σοβαρές ενδείξεις φωτογραφικού διαγωνισμού για περί του διαγωνισμού για την προμήθεια 10 εκατ. self test.

Ουσιαστικά η κυβέρνηση εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την χρονική συγκυρία, καθώς το θέμα ξέπεσε επειδή ήρθε μέσα στη νύχτα, αλλά και παραμονές της επετείου για την 25η Μαρτίου. 

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το σχετικό έγγραφο, ο διαγωνισμός θα διαρκέσει τρεις ημέρες (συμπεριλαμβανομένης της αργίας της 25ης Μαρτίου) και θα λήξει την Κυριακή 27 Μαρτίου.

Η δε προμήθεια του υλικού θα πρέπει να γίνει το αργότερο επτά ημέρες μετά την υπογραφή της σύμβασης.

Πρόκειται για τόσο στενά χρονικά περιθώρια που μπορούν να τηρηθούν μόνον εάν κάποιος έχει ήδη προχωρήσει σε προεργασία για την παραγγελία και αποθήκευση τόσων self test.

pronews.gr
Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.