Γύρισε στο σπίτι και βρήκε άλλον μέσα


Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό της Ιεράπετρας με θύμα έναν άνδρα ο οποίος όταν επέστρεψε στο σπίτι του διαπίστωσε ότι έμενε… κάποιος άλλος!
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τον τελευταίο χρόνο έμενε στην Αθήνα. Εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού δεν μπορούσε να έρχεται συχνά στην Κρήτη με αποτέλεσμα το σπίτι του να ήταν – όπως νόμιζε τουλάχιστον – κλειστό.

Πριν λίγες ημέρες πήρε την απόφαση να έρθει στην Κρήτη για να κάνει κάποιες δουλειές που είχε και να επιθεωρήσει το σπίτι του στην Καλαμαύκα της Ιεράπετρας.

Όταν έφτασε στο σπίτι επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα αλλά… δεν μπορούσε. Κάποιος είχε αλλάξει τις κλειδαριές. Αποφάσισε να χτυπήσει το κουδούνι του σπιτιού του και με έκπληξη είδε κάποιον άνδρα – Αλβανικής καταγωγής – να ανοίγει σαν κύριος την πόρτα.

Μόλις ο αλλοδαπός αντίκρυσε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού έτρεξε προς άγνωστη κατεύθυνση και… εξαφανίστηκε.

Ο ιδιοκτήτης μπήκε στο σπίτι και αντίκρισε «ένα αχούρι» όπως χαρακτηριστικά είπε στην κατάθεσή του στις αστυνομικές αρχές.

Από την αυτοψία που έγινε στον χώρο διαπιστώθηκε πως ο αλλοδαπός έμενε για καιρό στο ξένο σπίτι χωρίς να το έχουν αντιληφθεί οι κάτοικοι του χωριού.

Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τον δράστη και τον αναζητά, εκείνος όμως για την ώρα διαφεύγει της σύλληψης.

newsbomb.gr
Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.