Εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της Zeus + Dione


Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε στα γραφεία της  «Zeus + Dione», το βράδυ της Τετάρτης. Μέτοχος της εταιρείας ήταν η Μαρέβα Μητσοτάκη η οποία είχε ανακοινώσει ότι αποχωρεί, το περασμένο καλοκαίρι.


Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγιναν τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας «Zeus+Dione» που άνηκε στη σύζυγο του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη.

Άγνωστοι τοποθετήσαν γκαζάκια έξω από τα γραφεία της εταιρείας στην οδό Τάκη 6, στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές από την έκρηξη που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης.
Πρόκειται για δεύτερη φορά που τα γραφεία της εταιρείας γίνονται στόχος επίθεσης, καθώς ανάλογη ενέργεια είχε σημειωθεί ακριβώς πριν τρία χρόνια και συγκεκριμένα στις 12 Φεβρουαρίου 2018.

Η σχέση της Μαρέβας Μητσοτάκη με τη Zeus+Dione
Την εταιρεία Zeus + Dione είχε δημιουργήσει η Μαρέβα Γκραμπόφσκι–Μητσοτάκη.

Ωστόσο, όπως είχε γίνει γνωστό τον περσινό Ιούνιο, η κα Μητσοτάκη φέρεται να ήταν έτοιμη να προχωρήσει στην πώληση των μετοχών που διατηρούσε στην εταιρεία.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά τότε, η κα Μητσοτάκη σχεδίαζε να αποχωρήσει και από την αντιπροεδρία της οργάνωσης Endeavor στην Ελλάδα, τερματίζοντας με τον τρόπο αυτό κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα που διατηρούσε.

sputniknews.gr
Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.