Κακοκαιρία «Μήδεια»: Κανονικά η κυκλοφορία του μετρό στο τμήμα Δ. Πλακεντίας-ΑεροδρόμιοΈχει αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία της γραμμής 1 (Πειραιάς -Κηφισιά) - Τι ισχύει με τη λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ
Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των συρμών του Μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας- Αεροδρόμιο.

Υπενθυμίζεται πως ο η σύνδεση από τον σταθμό του μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών είχε διακοπεί από χθες το πρωί λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια».

Παράλληλα, έχει αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία της γραμμής 1 (Πειραιάς -Κηφισιά).

Σταδιακά αποκαθίσταται η λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ του δικτύου ΟΑΣΑ.Προβλήματα, εντοπίζονται σε ορισμένες τοπικές γραμμές κυρίως στις περιοχές Κηφισιάς, Πεντέλης, Αχαρνών, Θρακομακεδόνων και Φυλής.

Κανονικά διεξάγονται επίσης και τα δρομολόγια σε ολόκληρο το δίκτυο του Τραμ.

 
https://www.protothema.gr/


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.