Οργή στο Διόνυσο για την απραξία των αρχών


H αγανάκτηση ξεχείλισε στο δήμο Διονύσου και οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στο δημαρχείο για να διαμαρτυρηθούν για την τραγική κατάσταση που βρίσκεται η περιοχή σχεδόν μία εβδομάδα μετά το πέρασμα της καταιγίδας «Μήδεια».

Ο κάτοικος της περιοχής Δημήτρης Ζαφειρόπουλος ανάρτησε στο Facebook video από την κινητοποίηση, επισημαίνοντας και τα εξής:

Σπέρνεις ανέμους, θύελλες θερίζεις. Ο κόσμος στο Δήμο Διονύσου είναι δικαίως αγανακτισμένος. Όχι τόσο από τα μη προληπτικά μέτρα, όσο από την εν συνεχεία αντιμετώπιση της κρίσης. Δεν είναι θέμα δήμου πλέον μόνο, είναι θέμα απαξίωσης της αξιοπρέπειας και της ζωής. Οφείλουμε και ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο και ΑΠΈΝΑΝΤΙ σε ότι απάνθρωπο και απαξιωτικό.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.