Επιστρέφουν κάποια από τα χρήματα που προπληρώσαμε με το ζόρι και καμαρώνουν!


Το θράσος τους δεν έχει όρια! Επιστρέφουν με μορφή  δανείου χρήματα που οι επιχειρήσεις  προπλήρωσαν  πέρυσι και το παρουσιάζουν σαν δικό τους κατόρθωμα!
Οτι βουτάνε μέσα από τους λογαριασμούς των πολιτών ακόμα και των ακατάσχετων, με το πρόσχημα του λάθους ή οτι κάνουν αλχημείες με τις επιστροφές φόρου φυσικά δεν το λένε. Άδειασαν τα ταμεία και γέμισαν τις τσέπες των κολλητών, των τραπεζών και τις δικές τους.
Τα μαγαζιά κλείνουν κύριε υπουργέ κι αν κάνετε μια βόλτα θα το δείτε. Στο ΓΕΜΗ έχει διαδικασία και μέχρι να φανεί στα μητρώα του μπορεί να περάσουν  μήνες.
Είναι ξεκάθαρο το τι κάνουν οι κυβερνώντες. 
Όσο διαρκούν τα μέτρα και οι επιχειρήσεις  υπολειτουργούν το μόνο που αυξάνεται είναι το χρέος τους.
Παράλληλα συστήνονται εταιρείες ξένων συμφερόντων με ξένους και ''Έλληνες'' μετόχους που θα απορροφήσουν τις επιχειρήσεις που κλείνουν ώστε να δημιουργήσουν το δικό τους μονοπώλιο στο τέλος αυτής της περιπέτειας.
Είναι το ίδιο κόλπο που κάνουν και οι τράπεζες. Σε δανείζουν 100 και με τους τόκους πάει 200 + . Χάρη στα μνημόνια που φέρατε, το εισόδημα των πολιτών μειώθηκε μ αποτέλεσμα να μην μπορούν πλέον να πληρώνουν τα δάνεια και να κοκκινίσουν.
Κι αντί να προστατευτούν οι πολίτες που μέχρι τότε είχαν σχεδόν αποπληρώσει τα δάνεια τους, προστατεύτηκαν οι τράπεζες και τώρα αφού πήραν τα λεφτά τους, παίρνουν και τα σπίτια και τις επιχειρήσεις.  
Κι όχι μόνο τα παίρνουν αλλά συστήνονται ήδη και οι εταιρείες που θα τα εκμεταλλεύονται και θα μας τα ενοικιάζουν για 12 χρόνια. Μετα θα μας τα ξαναπουλάνε με νέα δάνεια!!!!

Η έπαρση σε όλο της το μεγαλείο και από το 11' εως το 12' λεπτό η δήλωση για το οτι μας μοιράζουν λεφτά!!!!



Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.