Γελάνε και οι Τούρκοι μαζί μας...Η ανικανότητα και το αλαλούμ λόγω της «Μήδειας» που είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει η εθνική οδός και να μείνουν χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα και νερό έδωσε στους Τούρκους την ευκαιρία που έψαχναν για να μας χλευάσουν.

Μάλιστα, τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά, παρουσιάζοντάς τον να κοροϊδεύει τον λαό από την τηλεόραση! Η εφημερίδα Yeni Safak δημοσίευσε δύο σκίτσα σπάζοντας… πλάκα με τα δικά μας χάλια.

Συμπολίτες μου, το καλοκαίρι δεν είναι τόσο μακριά…
Εντάξει, το παραδέχομαι… Είναι δικό μου λάθος!


Άντε μετά να πείσει τους ταραχοποιούς γείτονες ότι είμαστε έτοιμοι ακόμα και για πόλεμο, αν χρειαστεί, όταν δεν μπορούσε να κρατήσει όρθια τη χώρα με 20 πόντους χιόνι.

Μας πήραν στο ψιλό και η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση τους έδωσε το δικαίωμα.

newsbreak.gr

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.