Ελένη Δήμου για τη σύλληψη Λιγνάδη: «Έχω προσωπική εμπειρία με ένα δικό μου παιδί…»

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε η Ελένη Δήμου, η οποία δήλωσε ανακουφισμένη για τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη και αποκάλυψε ότι είχε και προσωπική εμπειρία με δικό της παιδί.

«Δεν περιμένεις να ακούσεις αυτά τα φρικαλέα που έχουν συμβεί, που δεν έχει κανένας το δικαίωμα να τραυματίσει ζωές, κανένας όμως, μόνο ο Θεός και αυτός αν θα πάρει την άδειά μας. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει πια, δηλαδή έφτασα σε μια ηλικία που πραγματικά εκπλήσσομαι και λέω ακόμη και τον εαυτό μου ανακαλύπτω.

Ανακαλύπτω πράγματα στον εαυτό μου…

Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση, ας μη κάνουμε ότι πέφτουμε από τα σύννεφα. Διότι το σλόγκαν είναι ότι κάποιοι άνθρωποι δεν μίλησαν, ενώ μίλαγαν. Και αργήσανε (να κάνουν τη σύλληψη). Συγχωρέστε με, αλλά επειδή έχω μια προσωπική εμπειρία γύρω από το θέμα, με ένα δικό μου παιδί, αργήσανε…

https://www.zougla.gr/

 

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.