Με αυξημένα τεστ κορονοϊού η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ




Ο μεγάλος αριθμός τεστ οδήγησε τον   ΕΟΔΥ να ανακοινώσει και σήμερα 1113 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας.

Τα τεστ που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο ήταν 46.057. Πραγματοποιήθηκαν 22.028 μοριακά τεστ και 24.029 rapid test, που αντιστοιχεί σε ποσοστό θετικότητας 2,4%.

Τα ενεργά κρούσματα αυτή τη στιγμή σύμφωνα με την κυρία Παπαευαγγέλου, όπως ενημέρωσε στην τακτική ενημέρωση για τον κορονοϊό ανέρχονται περίπου σε 8500 ενώ τα 4400 είναι στην Αττική. Ενώ από εχθές είχε αναφερθεί πως ο μέσος όρος της θετικότητας των διενεργούμενων τεστ αυξήθηκε στο 2.3 ενώ τα ενεργά κρούσματα στην Επικράτεια υπολογίζεται ότι ξεπερνούν τις 8,5 χιλιάδες.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.