Επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία των εφημερίδων στο Παγκράτι


Στο στόχαστρο αγνώστων δραστών μπήκαν για μια ακόμη φορά τα ξημερώματα τα γραφεία του Ομίλου ΕΣΤΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΜΜΕ που εκδίδει μεταξύ άλλων τις εφημερίδες «Espresso», «Δημοκρατία» και «Εστία». 

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ήταν λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα όταν οι δράστες τοποθέτησαν γκαζάκια στην είσοδο του κτιρίου που στεγάζονται οι εφημερίδες, στην οδό Ερατοσθένους στο Παγκράτι. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου.
Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις αλλά και κλιμάκιο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και συνέλεξαν κομμάτια από τον εκρηκτικό μηχανισμό προκειμένου αυτά να εξεταστούν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Τις έρευνες για την επίθεση στα γραφεία των τριών εφημερίδων έχει αναλάβει η Ασφάλεια.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.