Θρίλερ στην Κερατέα με όχημα που έπεσε σε γκρεμό - Νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός


Άσχημη κατάληξη είχε το θρίλερ που εκτυλίχθηκε στην Κερατέα το μεσημέρι της Πέμπτης με αυτοκίνητο που έπεσε σε γκρεμό ενώ στο εσωτερικό του βρισκόταν ένας επιβάτης.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένα άτομο νεαρής ηλικίας, περίπου 24-25 ετών, από το όχημα, το οποίο έπεσε σε γκρεμό βάθους 70 μέτρων στην Κερατέα το μεσημέρι της Πέμπτης, και είχε ως αποτέλεσμα μεγάλη κινητοποίηση και επιχείρηση διάσωσης από τις Αρχές. 

Νεκρός από βαριά τραύματα ανασύρθηκε ο οδηγός, σύμφωνα με όσα είπε η Πυροσβεστική, ενώ το όχημα είχε σφηνωθεί στα βράχια και γι' αυτό δεν έπεσε στη θάλασσα. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στην παραλία της Κακιάς Θάλασσας, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εξετράπη της πορείας του και έπεσε στον γκρεμό.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 14 πυροσβέστες με 6 οχήματα καθώς και η O.O.E.Δ. της 1ης EMAK. ενώ στο σημείο μετέβη και ορειβατική ομάδα.

www.zougla.gr



Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.