Δικηγόρος των θυμάτων Ιωάννης Βλάχος , υπάρχουν κι άλλοι πίσω από το Λιγνάδη!Μιλώντας πριν από λίγο στο Open και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου, ο κορυφαίος ποινικολόγος με φειδώ και αξιοπρέπεια, αποκάλυψε την ύπαρξη και άλλων προσώπων, ώστε πλέον να μπορούμε να μιλάμε για «κύκλωμα Λιγνάδη».

Ο κύριος Βλάχος μάλιστα είπε ότι το μεγάλο μπράβο αξίζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που έδωσαν κουράγιο στα θύματα και γνωστοποίησαν τις υποθέσεις, υπονοώντας σαφώς ότι τόσο η πολιτική εξουσία όσο και τα ΜΜΕ, απλώς ακολούθησαν τον ορυμαγδό των αντιδράσεων.

Ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν έχει καμία οικονομική απαίτηση από τα θύματα που εκπροσωπεί και το κάνει ακριβώς για να τιμωρηθούν αυτοί που μόλυναν το ιερότερο κληροδότημα του ελληνικού πολιτισμού!

Αποκάλυψε μάλιστα ότι υπάρχει και δεύτερη μήνυση, η οποία θα εμπλέξει κι άλλα άτομα.

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.