Από θύμα θύτης ή από θύτης θύμα;



Ένας άνθρωπος που ''αγαπά'' τα παιδιά με τόσο άρρωστο τρόπο δε μπορεί να λέγεται άνθρωπος και το γνωρίζει και ο ίδιος.
Οι ''άνθρωποι'' αυτοί έχουν κοινά χαρακτηριστικά. Αρκεί να κοιτάξεις το βλέμμα τους.
Ο σοφός λαός λέει"" Όμοιος στον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα'' ή ''δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι''. Μόνο τυχαίες δεν είναι αυτές οι παροιμίες.
Στην αρχαία Ελλάδα θα είχε καταδικαστεί σε θάνατο, σήμερα παίρνει θέσεις εξουσίας.
Οι άνθρωποι με πάθη είναι εύκολα διαχειρίσιμοι. Κι όσο πιο απαγορευμένο το πάθος τους, τόσο πιο επιρρεπείς στο να υποκύπτουν στις πιέσεις.
Τέτοιοι  άνθρωποι υπήρχαν πάντα τα τελευταία χρόνια όμως το κακό έχει παραγίνει.
Σήμερα λοιπόν οι άνθρωποι που έβαλαν ένα τέτοιο άνθρωπο σε θέση εξουσίας, κάνουν πως δεν τον ξέρουν!
Όσο ήταν ο θύτης βόλευε πολλούς ομοίους του. Οι όμοιοι του λοιπόν τώρα τον μετατρέπουν σε δικό τους θύμα, δείχνοντας τον για θύτη. Το σίγουρο είναι πως δεν ήταν μόνος σε όλο αυτό, δε θα μπορούσε να το κάνει αν δεν είχε συνενόχους, συνεργάτες και κολλητούς φίλους της ίδιας συνομοταξίας....
Θα δικαστεί και θα καταδικαστεί γιατί τα στοιχεία τον καίνε. Το θέμα είναι θα πάει μόνος του ή θα μιλήσει; Γιατί αν δε μιλήσει και προσπαθήσει να εκβιάσει όπως κάνουν συνήθως στο σινάφι τους, το πιθανότερο είναι να τον αυτοκτονήσουν όπως τον Επσταιν.
Έπαψε να είναι χρήσιμος επειδή κάποιος μίλησε ή κάποιος μίλησε επειδή ο μέχρι τότε ''μεγάλος'' δεν αρκέστηκε σ αυτά που του έδωσαν και ζήτησε περισσότερα  απειλώντας;

ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ;

ΜΑΤΑ
Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.