Ο Κ.Μητσοτάκης πήγε στο ΚΑΤ για να «μαλώσει» τους υγειονομικούς για τα εμβόλια και τον αποδοκίμασαν


Στο νοσοκομείο ΚΑΤ βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να «μαλώσει» τους υγειονομικούς για τα εμβόλια και αυτοί τον αποδοκίμασαν!

«Τις ΜΕΘ ανοίγουν οι υγειονομικοί και όχι οι “δωρεές” και οι “χορηγοί”».

Μ’ αυτό το πανό κρεμασμένο στο κτίριο, υποδέχθηκαν οι υγειονομικοί του νοσοκομείου ΚΑΤ τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που επιχείρησε να κάνει άλλο ένα επικοινωνιακό σόου για να πείσει ότι η κυβέρνησή του διατηρεί τον έλεγχο της πανδημίας στη χώρα μας.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης, με τεράστια συνοδεία στελεχών της κυβέρνησης, πήγε στο νοσοκομείο, προκειμένου να εγκαινιάσει τις νέες κλίνες ΜΕΘ, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Ο πρωθυπουργός δεν πτοήθηκε πάντως και συνέχισε την φιέστα του. Για άλλη μια φορά το δάκτυλο στους υγειονομικούς, αυτή τη φορά με αφορμή τους εμβολιασμούς.

«Είναι πολύ σημαντικό εσείς, πάνω από όλα, να δίνετε το σωστό παράδειγμα. Η Πολιτεία δεν μπορεί σε αυτή την περίπτωση να δράσει κατασταλτικά και ούτε θα ήταν σωστό. Θέλω να επικαλεστώ την κοινή λογική των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, ταγμένοι στην υπηρεσία να προστατεύουν το πιο πολύτιμο αγαθό, την ανθρώπινη υγεία. Τώρα που έχουμε περισσότερα δεδομένα, παρακαλώ αυτούς, οι οποίοι δεν είχαν εμβολιαστεί στο παρελθόν, να το ξανασκεφτούν σοβαρά» ανέφερε.Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.