Αναμένοντας το ΤΣΕΣΜΕ, κάνει “πέρασμα” και το Barbaros


Το ΤΣΕΣΜΕ στην Ίμβρο μαζί με μία κορβέτα και μία φρεγάτα…Νότια της Ρόδου το BARBAROS, το οποίο από χθες το βράδυ “κάνει παιχνίδι” στο νοτιοανατολικό Αιγαίο. Όλα αυτά, ενόψει…διερευνητικών στην Αθήνα το πρώτο 5θήμερο του Μαρτίου.

Το BARBAROS ξεκίνησε χθες βράδυ από την Αττάλεια και προορισμό την Κωνσταντινούπολη. Πλέει με εξαιρετικά χαμηλή ταχύτητα κι απ΄ ότι φαίνεται κάνει και “στάσεις”. Η πορεία του όπως φαίνεται και στον χάρτη δεν θα ΄ναι κοντά στα μικρασιατικά παράλια, αλλά θα πλεύσει στο “κέντρο” του Αιγαίου, ακολουθώντας τον 25ο μεσημβρινό. Εκεί που οι Τούρκοι θέλουν να χωρίσουν το Αιγαίο στη μέση.

Την ίδια ώρα οι απόψεις που ακούγονται δημόσια -από τηλεοράσεως- είναι ότι “θα ήταν κουτό να δώσουμε την ευκαιρία στον Ερντογάν να διακόψει τις διερευνητικές” . Συνεπώς μπορεί μέχρι τις 2 Μαρτίου να “κυνηγάμε” το ΤΣΕΣΜΕ και στις 3, στις 4 ή στις 5 Μαρτίου να καθίσουμε ξανά σε τραπέζι συζητήσεων με την Τουρκία.

www.militaire.gr

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.