ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΕΧΡΙ ΤΙς 8.30ΠΜ ΜΟΝΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ



Πρόταση ενός νέου μέτρου για τους ηλικιωμένους και την αποφυγή συνωστιμού, από την  καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ Αθηνά Λινού.
Η καθηγήτρια, αναφέρθηκε σε μια τροποποίηση στο ωράριο των σούπερ μάρκετ ώστε να κάνουν τα ψώνια τους οι ηλικιωμένοι με ασφάλεια.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5» πρότεινε να ανοίγουν τα σούπερ μάρκετ από τις 6:30 και μέχρι τις 8:30 το πρωί να πηγαίνουν μόνο οι μεγαλύτεροι συμπολίτες μας.

«Οι άνθρωποι αυτοί ξυπνούν πολύ πρωί» είπε χαρακτηριστικά.
Υπογράμμισε ότι πρέπει να υπάρξει πρόνοια για την αποσυμφόρηση των μέσων μαζικής μεταφοράς και εξήρε τη σημασία πραγματοποίησης μαζικών τεστ όπου υπάρχουν σταθμοί μετρό και αφετηρίες λεωφορείων αλλά και σε χώρους εργασίας.

Τέλος, σημειώνει πως βιαστήκαν όσοι χλεύασαν την πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για τις πατέντες των εμβολίων.



Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.