OΤΑΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ... «Αυστηροποιήσαμε τα μέτρα για να αποτρέψουμε τους Έλληνες να πάνε σε τουριστικά θέρετρα στο εξωτερικό»

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ZOYGLA GR
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 4/1/2021


 OΤΑΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ... «Αυστηροποιήσαμε τα μέτρα για να αποτρέψουμε τους Έλληνες να πάνε σε τουριστικά θέρετρα στο εξωτερικό»

OΤΑΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΝΕ ,,,Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΙΝΗΤΕ ΕΝΩ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΧΑΡΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΟ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μίλησε για τα επιπλέον μέτρα που πάρθηκαν από την κυβέρνηση αλλά και την οικονομία που πλήττεται από την πανδημία και επανέλαβε ότι «θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την οικονομία και την κοινωνία που πλήττεται από την πανδημία....Όσο χρειάζεται να παρατείνονται τα μέτρα υγειονομικού ενδιαφέροντος προκειμένου να προστατεύεται η δημόσια υγεία, άλλο τόσο θα επεκτείνονται τα οικονομικά μέτρα στήριξης. Νοιαζόμαστε γιατί το έχουμε αποδείξει όλους αυτούς τους δέκα μήνες και μπορούμε γιατί έχουμε την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη των αγορών προκειμένου να δανειζόμαστε με χαμηλά επιτόκια και να μπορούμε να τροφοδοτούμε συνεχώς με ρευστότητα την οικονομία».ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΔΕΝ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ

Τα αυστηρά μέτρα ΕΓΙΝΑΝ για όσους επιστρέφουν από το εξωτερικό, δεν αφορούν τόσο τους φοιτητές, όσο εκείνους που δεν μπόρεσαν να κάνουν εσωτερικό τουρισμό και επέλεξαν το εξωτερικό. Επειδή δεν θα μπορούσαν να πάνε στην Αράχωβα ή σε άλλα κοσμικά θέρετρα θα ήθελαν να πάνε κάπου αλλού στο εξωτερικό. ΕΤΣΙ  Οι περιορισμοί δεν είναι μόνο για αυτούς που δεν μπορούν να φύγουν στο εξωτερικό, είναι για όλους».

Πάντως η κλίκα των μεροκαματιάρηδων και η μεσαία τάξη κυρ Πετσα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ,,ΓΙΑ ΨΑΧΤΗΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΜΗΠΩΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΣΑΣ !!!!!!

«Μίζερη κριτική από την αξιωματική αντιπολίτευση»
Μιλώντας στη συνέχεια για τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, που προκάλεσε η χθεσινή απόφαση της κυβέρνησης, ο κ. Πέτσας σημείωσε ότι «η Αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει καμία πρόταση για τα βασικά θέματα που απασχολούν την κοινωνία. Τρέχει πίσω από τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για να κάνει μια μίζερη κριτική,,,
ΑΝ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΤΡΩΕΙ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΘΕΟ ,,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ???ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ,,,,,ΑΡΑ ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΓΙΝΕ ΣΩΣΤΗ ,,,ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΑΜΕΣΑ ??ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΖΑ????ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ???


 

 

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.