Ο ιδρυτής του παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ ο Γερμανός Klaus Schwab ζητά των εμβολιασμό όλων των πολιτών


Ο ιδρυτής του παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ ο Γερμανός Klaus Schwab ο οποίος σε συνέντευξή του δήλωσε ότι εάν δεν κάνουν όλοι το εμβόλιο κανείς δεν θα είναι ασφαλής.

«Αυτό πρέπει να το εφαρμόσουμε σε παγκόσμιο επίπεδο. Εάν δεν κάνουν όλοι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, κανείς δεν θα είναι ασφαλής», είπε μεταξύ άλλων, αφήνοντας υπονοημένα για υποχρεωτικότητα του εμβολίου.

Η περιγραφή του βιβλίου γράφει τα εξης:
''Από το διεθνές ντεμπούτο του, το COVID-19 άλλαξε ριζικά τον τρόπο με τον οποίο κυβερνούμε τις χώρες, ζούμε με άλλες και συμμετέχουμε στην παγκόσμια οικονομία. Το "COVID-19: The Big Reset" είναι ένας οδηγός για όποιον θέλει να καταλάβει πόσο ενοχλητικό και επώδυνο θα μπορούσε να είναι το μυθιστόρημα κοροναϊού και ποιες αλλαγές απαιτούνται για τη δημιουργία ενός πιο περιεκτικού, ανθεκτικού και βιώσιμου κόσμου. Αυτό το βιβλίο προσφέρει έναν ενοχλητικό και ακόμη ελπιδοφόρα ανάλυση. Το COVID-19, η μεγαλύτερη κρίση στον τομέα της δημόσιας υγείας αυτού του αιώνα, προκάλεσε φαινομενική οικονομική καταστροφή και επιδείνωσε τις ήδη υπάρχουσες ανισότητες. Αλλά η δύναμη των ανθρώπων έγκειται στην προοπτική τους, την ευφυΐα τους και, τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό, την ικανότητά τους να αναλαμβάνουν το πεπρωμένο τους και να σχεδιάζουν για ένα καλύτερο μέλλον. Αυτό το βιβλίο μας δείχνει πού να ξεκινήσουμε.Ο καθηγητής Klaus Schwab είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Πρώιμος υποστηρικτής του «καπιταλισμού των ενδιαφερομένων», είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων, συμπεριλαμβανομένης της «Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης». Ο Thierry Malleret είναι ο αναπληρωτής διευθυντής του Monthly Barometer, μιας σύντομης υπηρεσίας προβλέψεων αναλυτικών στοιχείων. Έχει γράψει πολλά οικονομικά βιβλία και ακαδημαϊκά άρθρα και έχει δημοσιεύσει τέσσερα μυθιστορήματα.''


Όταν οι Schwab και Malleret μιλούν για το Covid-19 ότι αφήνει το αποτύπωμά του στον κόσμο, η αλήθεια είναι ότι τα μέτρα που επιβλήθηκαν στο όνομα του Covid-19 έχουν προκαλέσει εκτεταμένη οικονομική καταστροφή και όχι ο ίδιος ο ιός. Αυτή η διάκριση είναι εκείνη που τα συστημικά MME αρνούνται να προβάλουν.
Παραδέχονται ότι ο Covid-19 είναι «μία από τις λιγότερο θανατηφόρες πανδημίες τα τελευταία 2000 χρόνια», και αν δεν κάνουμε κάτι απρόβλεπτο «οι συνέπειες του ιού θα είναι ήπιες σε σύγκριση με προηγούμενες πανδημίες».
Η Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ είπε ότι ο κόσμος έχει μια επιλογή μεταξύ του “Great Reset” ή του “Great Reversal” (το “Great Reversal” – ως «η Μεγάλη Ανατροπή» ή «το Μεγάλο Πισωγύρισμα» – είναι «περισσότερη φτώχεια, περισσότερο κατακερματισμός και λιγότερο εμπόριο»).

Η κλίμακα της “αλλαγής” που απαιτούν οι παγκοσμιοποιητές μέσω του οχήματος της Μεγάλης Επανεκκίνησης, η οποία εξ ορισμού είναι παγκόσμιας φύσης, κατά τη γνώμη μου απαιτεί την εντατικοποίηση των κινήσεων στις οποίες πρέπει να προβούν οι εκπρόσωπο της σημερινής παγκόσμιας τάξης ώστε να θέσουν τα θεμέλια για τη νέα παγκόσμια τάξη.

Ο ιός ήταν η ευκαιρία των τραπεζιτών λοιπόν, να αλλάξουν τον κόσμο προς όφελος τους και ταυτόχρονα να καλύψουν τα ίχνη τους μέσω του ψηφιακού νομίσματος ώστε να χαθούν τα ίχνη των τρις που κόπηκαν χωρίς αντίκρυσμα. Ο Covid-19 δεν είναι απλά ένας ιός, είναι οικονομικό εργαλείο στα χέρια των κλεφτών και των απατεώνων...
Εξάλλου το έχουν ομολογήσει πολλές φορές, εμείς δεν το καταλάβαμε γιατί μας κυρίευσε ο φόβος...


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.