Ο 'ΠΟΛΕΜΟΣ' ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ

αναδημοσιευση απο 4/1/2021
Το Μάρτιο του 2020, λίγες μέρες αφότου έκλεισαν τα σχολεία και τα παιδιά  κλειδώθηκαν  στο σπίτι μαζί με τους υπόλοιπους  ένας  μικρούλης  είπε  στη μητέρα του.
Μαμά, ο κορονοιός ήρθε από τον Άρη! Η μητέρα δεν κατάλαβε τι εννοούσε στην αρχή μέχρι που αποφάσισε να το ψάξει.
Τα παιδιά ξέρουν καλά τι λένε, γιατί βλέπουν όσα δε μπορούν να δουν οι μεγάλοι. Είναι αγνά κι αθώα και η αλήθεια είναι στο αίμα τους.
Ο Άρης λοιπόν έχει δυο δορυφόρους, τον Φόβο και τον Δείμο(= Τρόμο)!
Ο Άρης είναι ο θεός του πολέμου κι από τότε άρχισαν να μας λένε πως είμαστε σε πόλεμο μ' έναν αόρατο εχθρό. Τα όπλα τους ο φόβος και ο τρόμος. Τυχαίο;

Καθόλου τυχαίο. Κήρυξαν πόλεμο στην ανθρωπότητα για να καλύψουν τα ψεύτικα λεφτά που  έκοψαν χωρίς αντίκρυσμα. Μια παγκόσμια απάτη, που στόχο έχει την υποδούλωση των ανθρώπων και το ξέπλυμα του  χρήματος.
Όλα ηλεκτρονικά  και ψηφιακά, τάχα για διαφάνεια.
Ποια διαφάνεια; Όσοι χρησιμοποιούν υπολογιστές  ξέρουν  πολύ  καλά  πόσο  εύκολο  είναι να χάσεις τα πάντα με έναν ιό!
Ας τα πάρουμε ένα ένα...

Πιστωτικές κάρτες: Πλαστικό χρήμα χωρίς αντίκρυσμα! Δεν το έχεις στα χέρια σου ώστε να βλέπεις τι ξοδεύεις μέχρι τη στιγμή που η τράπεζα στην μπλοκάρει γιατί δεν πλήρωσες τη δόση. Είναι όμως ασφαλές για να μην κολλήσεις ιό!

Λογαριασμοί χωρίς βιβλιάριο: Σε μια δολιοφθορά όπου μπορεί να πέσει το σύστημα τα χρήματα είναι εγκλωβισμένα και δε μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις. Αν όλα είναι ηλεκτρονικά και κάποιος πει ότι του χρωστάς, τελείωσες μια για πάντα. Απόδειξη υπαρκτή δεν έχεις στα χέρια σου, οπότε; Είναι όμως ασφαλές για να μην κολλήσεις ιό στις ουρές των τραπεζών!

Φορολογικές δηλώσεις: Ηλεκτρονικά κι αυτές ,ηλεκτρονικά και η πληρωμή των φόρων. Απόδειξη χειροπιαστή πουθενά. Είναι όμως ασφαλές για να μην κολλήσεις ιό πηγαίνοντας στην εφορία!

Βιβλιάριο υγείας και άυλη συνταγογράφηση: Στο βιβλιάριο που υπήρχε δε μπορούσε να γίνει εύκολα απάτη  γιατί θα το έβλεπες. Τώρα γίνετε άυλα και βγαίνει απλά ένας κωδικός. Με αυτό τον κωδικό μπορεί να πάρει οποιοσδήποτε ένα φάρμακο με το δικό σου ΑΜΚΑ κι εσύ να μην το μάθεις ποτέ. Μόνο το σύστημα γνωρίζει ποιος και τι. Έτσι μια μέρα θα μας πουν πως κατέρρευσε το σύστημα υγείας και κανείς δε θα μπορεί να αποδείξει το γιατί. Εμείς θα φταίμε πάλι που παίρνουμε πολλές αντιβιώσεις! Είναι όμως ασφαλές για να μην κολλήσεις ιό!

Έφτιαξαν κτηματολόγιο που πέρασε σε ιδιωτικά χέρια. Όλα ψηφιακά κι εκεί και μετά καταστροφή των αρχείων γιατί δεν έχουν χώρο να αποθηκεύσουν τόσο όγκο εγγράφων. Είναι όμως ασφαλές για να μην κολλήσεις ιό!

Ηλεκτρονικά τα συμβόλαια μεταβίβασης! Δε χρειάζεται να πας στο γραφείο του συμβολαιογράφου και να κολλήσεις ιό! Θα γίνουν όλα από μακρυά. Ακόμα και χωρίς τη σύμφωνη γνώμη σου. Όταν το μάθεις δε θα έχεις αποδείξεις πια.....

Τηλεργασία: Θα εργάζεσαι από το σπίτι με τις πιτζάμες σου χωρίς ταλαιπωρία στα ΜΜΜ και θα έχεις μειωμένα έξοδα. Άρα δε θα χρειάζεσαι  τόσο μεγάλο μισθό όπως σήμερα... Άσε που θα είσαι ασφαλής και δε θα κολλήσεις και ιό!

Τηλεδικαστήρια: Θα δικάζουν ηλεκτρονικά και σύντομα μέσω λογισμικού που θα έχουν περάσει τη νομοθεσία. Θα αποσυμφορηθούν τα δικαστήρια! Οι δίκες θα γίνονται γρήγορα και οι αποφάσεις θα βγαίνουν αμέσως. Φυλακές δε θα χρειάζονται πια αφού θα είναι τα ίδια μας τα σπίτια φυλακή. Εξάλλου δε χωράμε όλοι.... Κάπου πρέπει να μας βάλουν.
Οι τράπεζες επιτέλους θα δικαιώνονται μέσα σε λίγες ώρες και η κατάσχεση - μεταβίβαση θα είναι αυτόματη μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας. 

Όσοι χάνουν τα σπίτια τους και πρέπει να βγουν από αυτά θα πηγαίνουν σε αγροτικές φυλακές γιατί κάποιοι πρέπει να δουλεύουν για να έχουν κάποιοι άλλοι να τρώνε ή θα εκτελούν ''κοινωνική εργασία'' ή αλλιώς τα κορόιδα που θα δουλεύουν τσάμπα.

Το είπε πριν λίγες μέρες ο υπουργός προστασίας του πολίτη!
Σε 3 μήνες θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια ''ελευθερίας'' μας με τη δημιουργία του Ερευνητικού Ινστιτούτου για την Τεχνητή Νοημοσύνη!

ΕΥΤΥΧΩΣ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΟ.....



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.