Άρνηση των Ελλήνων αστυνομικών να συλλάβουν ιερείς

 Η μεγάλη δυσαρέσκεια των αστυνομικών, αστυφυλάκων και αξιωματικών,
Την απόλυτη απροθυμία τους να συλλάβουν ιερείς έχουν εκδηλώσει με πολλούς τρόπους οι Έλληνες αστυνομικοί, αξιωματικοί και μη. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που η αστυνομία θα τηρήσει αύριο στάση πρόληψης και όχι καταστολής έξω από τις εκκλησίες.

Αυτή ακριβώς η δυσαρέσκεια μεταφέρθηκε αρμοδίως στον υπουργό προστασίας του πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος βρέθηκε προ του ενδεχόμενου να συγκρουστεί ακόμα και με την ελληνική αστυνομία εάν επιχειρούσε να πιέσει για καταστολή εντός των ιερών ναών.

Συνδικαλιστές μάλιστα έκαναν λόγο για την ανοχή που επιδείχθηκε σε πολλές περιπτώσεις συγκεντρώσεων και πως θα ήταν αδιανόητο να υποχρεωθούν οι αστυνομικοί που με πολιτική εντολή επέτρεψαν να γίνουν συγκεντρώσεις όπως στο εφετείο ή στο πολυτεχνείο, να καταστείλουν ιερείς κατά τη διάρκεια μάλιστα της λειτουργίας των Θεοφανείων

Να σημειωθεί ότι αύριο, παρά την κυβερνητική απαγόρευση, οι εκκλησίες θα λειτουργήσουν με τα μέτρα προστασίας που ίσχυαν και για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

https://www.newsbreak.gr 


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.