Η ΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 16/1/2021

Βίαια περιστατικά έχουμε καθημερινά σε όλη την Ελλάδα, ο ζήλος όμως που   επιδεικνύεται για συγκεκριμένες περιπτώσεις θα έπρεπε να μας βάζει σε σκέψεις. 
Σε μια κοινωνία όπου ο πολιτικός κυρίως κόσμος επιβάλλει  πολυπολιτισμικότητα, αυστηρά μέτρα και εξαντλητική φορολογία για τους Έλληνες πολίτες και μόνο, κάτι μυρίζει πολύ άσχημα. Για την ακρίβεια βρωμάει από μακριά. Κι αυτός είναι ο λόγος της απαγόρευσης κυκλοφορίας, να μην ακολουθήσουμε τη μυρωδιά και βγουν τα έργα τους στο φως. 
Παράδειγμα η επίθεση των ανηλίκων στο σταθμάρχη στο μετρό. Είναι καταδικαστέα κάθε μορφή βίας από όπου κι αν προέρχεται. 
Όμως.... ο συρμός είναι εκεί και οι επιβάτες βιντεοσκοπούν. Δεν υπάρχει κόσμος στο σταθμό της Ομόνοιας; Δεν άνοιξε ο οδηγός να βγει ο κόσμος να τα βουτήξει;  Οι σεκιούριτι που είναι εκεί κι εφόσον υπάρχουν κάμερες γιατί δε σταμάτησαν τα πάντα και δεν έκλεισαν αμέσως τις εισόδους; Περίεργα πράγματα, αλλά ας πούμε πως δε μπόρεσαν. Σήμερα τα ΜΜΕ εκθειάζουν τον τρόπο που κατάφεραν να τους ανακαλύψουν οι αστυνομικοί. Το σήμα των τηλεφώνων(!) οι κάμερες ασφαλείας κλπ. Η υπέρμετρη προσπάθεια των ΜΜΕ να μας πείσουν πως πρόκειται για Έλληνες λέγοντας όμως το κλασσικό 'Ελληνες πολίτες. Έλληνες πολίτες είναι όσοι έχουν ελληνική ταυτότητα,ακόμα κι αν δεν είναι Έλληνες. Η μέχρι τώρα παρατήρηση  οδηγεί στο συμπέρασμα πως όταν τα ΜΜΕ λένε  '' ημεδαπός'' είναι 'Ελληνας, όταν λένε Έλληνας είναι συνήθως ρομά ή αλλοδαποί που έχουν  πάρει  ελληνική ταυτότητα κι όταν δε λένε  καθόλου είναι αλλοδαποί γενικώς.
Η ουσία είναι πως το ίδιο το κράτος λειτουργεί με δυο μέτρα και δυο σταθμά. 
Όταν ένα γεγονός τους είναι χρήσιμο, τότε βλέπουμε απίστευτο ζήλο από τις δυνάμεις ασφαλείας.  Αν πάλι είναι κανένας ηλικιωμένος που μπήκαν στο σπίτι του , δε ασχολούνται.
 Στο κάτω κάτω ας κάνει οτι κοιμάται.....

Σήμερα λοιπόν έγιναν σημαία τα μέσα παρακολούθησης μας, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Σε λίγο ο μεγάλος αδελφός θα είναι ο (δεσμο)φύλακας μας. Γι' αυτό τον ονόμασαν και μεγάλο αδελφό, επειδή ΘΑΑΑΑ μας προστατεύει.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ''ΧΡΥΣΟ'' ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΛΟΥΒΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΣ.
 ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ  ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ.  
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ  ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΑ   ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ   ΠΟΥ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΙΔΕΧΘΗ....

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ....


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.