Δεν αναβαθμίζονται οι κατηγορίες στο Μάτι - Παραμένουν πλημμέλημα


Απορρίφθηκε και πάλι, για τρίτη μάλιστα φορά, από διαφορετικό εισαγγελέα, το αίτημα του 6ου τακτικού ανακριτή Αθανάσιου Μαρνέρη, ο οποίος είχε ζητήσει την αναβάθμιση της κατηγορίας για συγκεκριμένα υψηλόβαθμα στελέχη της Πυροσβεστικής από πλημμέλημα σε κακούργημα για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης, αφού μελέτησε το νέο ανακριτικό αίτημα, έκρινε ότι πρέπει να απορριφθεί θεωρώντας ότι δεν έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τη θεμελίωσή του. Με το ίδιο άλλωστε σκεπτικό, το εν λόγω αίτημα είχε απορριφθεί και τις δύο προηγούμενες φορές. 

Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, τα στοιχεία που επικαλέστηκε ο ανακριτής κρίθηκε ότι δεν αποτελούν νέα πραγματικά περιστατικά που ανάγονται στον χρόνο διάπραξης των εξαρχής διωχθέντων πλημμελημάτων και ως εκ τούτου χαρακτηρίστηκαν ως μη ικανά να θεμελιώσουν ενδεχόμενο δόλο, όπως απαιτεί ο νόμος.Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.