400 Δις έφτασε το ελληνικό χρέος με τα lockdown της κυβέρνησης και των ''ειδικών'' και μας πουλάνε κουτσομπολιά



Μας ''έσωσαν'' βάση σχεδίου. Τώρα πλέον φαίνεται καθαρά οτι ο ιός  είναι  οικονομικός.
Γι' αυτό δεν έδωσαν δεκάρα για την υγεία , έδωσαν όμως για την αστυνόμευση ,για την ψηφιακή διακυβέρνηση, για τις τράπεζες, τα ΜΜΕ. 
Γι' αυτό πέρασαν τον νέο πτωχευτικό, έκλεισαν τα καταστήματα, την παραγωγή, τα σχολεία....
Γι' αυτό ξεκίνησαν μυστικές συζητήσεις με τους Τούρκους. 
Μετα από ένα χρόνο παραμυθιάσματος είδαν πως ο κόσμος άρχισε να βλέπει τι κάνουν κι έριξαν το βαρύ πυροβολικό. 
Σεξουαλικές παρενοχλήσεις και βιασμοί  με επίπεδο κουτσομπολιού. 
Μιλούν για παρενόχληση κι όχι για κατάχρηση  εξουσίας, γιατί κάτι τέτοιο θα έπιανε κι αυτούς.
 Το πρόβλημα είναι η κατάχρηση εξουσίας και όχι το φλερτ, για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.
 Η κατάχρηση εξουσίας  είναι ποινικό αδίκημα και συχνά περιέχει και βια.
Βλέπετε η Τζούλια έχει αποχωρήσει από το επάγγελμα. 
Το 2010 μας έβαλαν στα μνημόνια και ξεκίνησαν  το ξεπούλημα της πατρίδας κι εμείς  ασχολούμασταν  με την ταινία της Τζούλιας....
Ο παιδίατρος πριν κάνει την ένεση στα παιδάκια τα απασχολεί κι όταν σταματά την έχει κάνει ήδη  και το παιδάκι δεν κατάλαβε  τίποτα. 
Έτσι κι εμείς,  απασχολούμαστε... και όταν θα τελειώσει δε θα έχουμε καταλάβει τίποτα... 
Μόνο που δε θα είναι ενεσούλα, αλλά  κάτι  πολύ μεγαλύτερο και θα πονέσει πολύ....

Μία έκθεση σοκ των Unicredit και Bank of New York Mellon δείχνουν ότι πλέον τα χρέος της Ελλάδας εξαιτίας των lockdown που επέβαλε η κυβέρνηση, πλησιάζει τα 400 δισ. ευρώ και θα χρειαστούν χρόνια σκληρής λιτότητας, καθώς η ΕΕ δεν πρόκειται να βάλει πλάτη.


Συγκεκριμένη η έκθεση των δύο τραπεζικών κολοσσών αναφέρει πως το χρέος της Ελλάδας αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα 370 δισ. και στο 224% του ΑΕΠ, μετά τις αποτυχημένες πολιτικές της κυβέρνησης και των λοιμωξιολόγων οι οποίοι «τελείωσαν» ίσως οριστικά την χώρα. 

Όπως αναφέρει έκθεση, η Ελλάδα αποτελεί μια ειδική περίπτωση γιατί εισήλθε στην κρίση της πανδημίας τελείως απροετοίμαστη όχι με επιδημιολογικούς όρους αλλά οικονομικούς.

Η Ελλάδα μη έχοντας τα απαραίτητα κεφάλαια δανείζεται δημιουργώντας το παραπάνω τραγικό και σαφώς μη βιώσιμο σκηνικό. 

Μάλιστα αναφέρουν πως το δημοσιονομικό έλλειμμα στην πράξη φθάνει τα 27 δισ. και όχι 23 δισ. ευρώ κι αναμένεται να εκτοξευθεί στα 30 δισ., αφού το σκληρό lockdown που θα επιβάλει σήμερα η κυβέρνηση θα κοστίσει άλλα 3 δισ. στην ελληνική οικονομία. 

Η εικόνα της ελληνικής οικονομίας έχει επιδεινωθεί οριζόντια και θα απαιτηθεί μια περίοδος σκληρότατης πολυετούς λιτότητας, ενώ τα κεφάλαια από το Ταμείο Ανάκαμψης και των ευρωπαϊκό προϋπολογισμό θα είναι «ψίχουλα» και με όρους. 

Χαρακτηριστικό είναι πως το 2010 η Ελλάδα μπήκε στα μνημόνια με χρεός 126%, κάτι που σημαίνει πως αυτό που έρχεται ίσως κάνει την προηγούμενη δεκαετία να μοιάζει με «όνειρο», όλα φυσικά με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη και της επιτροπής λοιμωξιολόγων. 
pronews.gr


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.