ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ... ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ!!!


ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ!!!

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ.

ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΔΗ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΖΙΡΟ 50%-80% ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΣΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΕΝΩ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ  ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ!!!

ΠΟΛΛΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΣΤΟΚ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΑΝ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΤΖΙΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ  ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ''ΠΝΙΓΟΥΝ'' ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.

«Οι εκπτώσεις ήταν η τελευταία σανίδα σωτηρίας. Είχαμε πεισθεί ότι θα ανοίγαμε στις 11 Ιανουαρίου και η απόφαση για παράταση του lockdown έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Και αυτό επειδή το λιανεμπόριο τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του κορονοϊού και τα υγειονομικά πρωτόκολλα» ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗΚάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.