Σκύλιτσα ..χαντρα.. περίμενε έξω από το νοσοκομείο το αφεντικό της



Σκύλιτσα ..χαντρα.. περίμενε  έξω από το νοσοκομείο  το αφεντικό της

Μια σκυλίτσα, που το όνομά της σημαίνει «χάντρα» στα τουρκικά, περίμενε για μέρες έξω από ένα νοσοκομείο στην Τουρκία το αφεντικό της, που νοσηλευόταν.
 Η Μποντσούκ ακολούθησε το ασθενοφόρο που μετέφερε τον ιδιοκτήτη της, Τζεμάλ Σεντούρκ, σε νοσοκομείο της Τραπεζούντας στις 14 Ιανουαρίου. Έκτοτε επισκεπτόταν καθημερινά την κλινική.

 «Έρχεται κάθε μέρα γύρω στις 09:00 το πρωί και περιμένει μέχρι να βραδιάσει. Δεν μπαίνει μέσα, αλλά, όποτε ανοίγει η πόρτα, χώνει τη μουσούδα της» είπε ένας φύλακας του νοσοκομείου.

Την Τετάρτη, η Μποντσούκ βρέθηκε επιτέλους στην αγκαλιά του ιδιοκτήτη της, όταν οι νοσηλευτές τον έβγαλαν έξω από το κτήριο με ένα αναπηρικό αμαξίδιο. «Με έχει συνηθίσει. Και εμένα μου λείπει διαρκώς η συντροφιά της» είπε ο Σεντούρκ συγκινημένος, προτού επιστρέψει στο σπίτι του με την Μποντσούκ.
.zougla.gr

H ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑς ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ,,,

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.