1η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020! «Τι έχει υπογράψει ο Τράμπ και θα γίνει σεισμός στις ΗΠΑ;»

 

 
Αλέξανδρος Τσίγγος

Από εχθές, μέσα ενημέρωσης προσκείμενα φιλικά στον πρόεδρο Trump μεταδίδουν μια μυστηριώδη δήλωση που έκανε ο κύριος Trump στην διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.

«Το μεγαλύτερο πράγμα που κανείς δεν ξέρει γι 'αυτό και που έχει ήδη υπογραφεί και να τεθεί σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου».

Χθες ενημερώσαμε για το δημοσίευμα του Newsweek, ότι μια ομάδα αξιωματικών του Αμερικανικού στρατού, προτίθεται να στασιάσει, σε περίπτωση που ο πρόεδρος Trump, χρησιμοποιώντας το συνταγματικό του δικαίωμα να ζητήσει από τον στρατό να παρέμβει για την επιβολή κοινωνικής ειρήνης αν υπάρξουν ταραχές. Αυτό δεν θα είναι πρώτη φορά που θα γίνει. Ο νόμος αποκαλείται Νόμος (κατά) Εξεγέρσεων (Insurrection Act of 1807)

Έχει επιβληθεί 23 φορές με τελευταίο να τον έχει επιβάλει ο πατέρας Μπους το 1992.

Σήμερα ενημερώνουμε ότι στις 6 Ιανουαρίου και από την στιγμή που ήδη έχει προαναγγελθεί από τον γερουσιαστή John Hawley και τον αντιπρόσωπο στο κογκρέσο Mo Brooks, η αμφισβήτηση της εγκυρότητας των εκλογών του Νοεμβρίου και του ορισμού του κυρίου Joe Biden ως νέου προέδρου των ΗΠΑ, οι νομικοί του προέδρου Trump θα παρουσιάσουν στην συνέλευση των δύο σωμάτων, νέα στοιχεία που θα αποδεικνύουν ότι έγινε νοθεία στις εκλογές.

http://www.press-gr.com

 

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.