Σαν σήμερα πέθανε o Ανδρέας Φικιώρης



Ο Ανδρέας Φικιώρης πέθανε σε ηλικία 72 ετών, ο γνωστός γιατρός είχε την ειδικότητα του αναισθησιολόγου  και  επιχειρηματίας του χώρου της υγείας.
Γνωστός  για το   νερό με όζον που έχει αφήσει  το στίγμα του στην ελληνική τηλεόραση.

Ο γιατρός πέθανε στον ύπνο του και βρέθηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου.  Τα τελευταία  χρόνια έπασχε από σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα.

Για το θάνατο του Ανδρέα Φικιώρη, έβγαλε ανακοίνωση το διοικητικό συμβούλιο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεγάλα Πεύκα Κερατέας, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

 Το διοικητικό συμβούλιο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεγάλα Πεύκα Κερατέας συγκλονισμένο και με μεγάλη λύπη ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής Λαυρεωτικής ότι το εξέχον μέλος του και διακεκριμένος ιατρός Αντρέας Φικιώρης απεβίωσε την 12/12/2020 στην οικία του στο Μετόχι σε ηλικία 72 ετών.

Είμαστε όλοι πολύ συγκλονισμένοι από την αιφνίδια και πρόωρη απώλεια του φίλου και γείτονά μας. Ο Αντρέας ήταν ο άνθρωπος που με πάθος και αγάπη για ό,τι έκανε άφηνε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του σε κάθε του πέρασμα. Χρωμάτιζε με ζωντανά και ανεξίτηλα χρώματα κάθε συναναστροφή όσο σύντομη και αν ήταν.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

1 σχόλιο:

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.