Σκοπιανοί αλβανικής καταγωγής πίσω από το ''Next e car''. Χαρίζουμε λεφτουδάκια παντού.

Σε αποκαλύψεις αναφορικά με την ταυτότητα των δήθεν επενδυτών της αόρατης & πτωχευμένης γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας «Next e.go» που κατασκεύαζε ηλεκτρικά αυτοκίνητα προχώρησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος στη Βουλή, ζητώντας να του εξηγήσει ο πρωθυπουργός γιατί βοηθάει αυτούς και όχι κάποια ελληνική εταιρία.

Ο κ.Βελόπουλος αποκαλύπτει ότι πίσω από την εταιρία βρίσκεται ο Σκοπιανός αλβανικής καταγωγής Nazif Destani, ο οποίος μάλιστα έχει βραβευτεί και από τον πρώην πρωθυπουργό των Σκοπίων, Νικολά Γκρουέφσκι και μαζί με το πρώην μεγαλοστέλεχος της SIEMENS Ali Vezvai διευθύνουν το Ολλανδικό fund ND GROUP Industrial BV το οποίο αγόρασε την πτωχευμένη μητρική «e.GO Mobile AG» και δημιούργησε τη «Next e.go», η οποία υποτίθεται θα επενδύσει στην Ελλάδα. Μάλιστα, αυτό συνέβη μόλις πριν 3 μήνες, τον Σεπτέμβριο. 

Μάλιστα στην ND GROUP υπάρχει έντονο αλβανικό άρωμα καθώς πολλά στελέχη είναι εμφανώς αλβανικής καταγωγής όπως ο αρχιλογιστής Islam Ceka

O «φέρελπις αυτοβιομήχανος» Nazif Destani

Ο πρώην Αντιπρόεδρος της SIEMENS Ali Vezvai

Ο Αλβανός αρχιλογιστής Islam Ceka


Επίσης ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υπονοεί πως όλα γίνονται για να αλιευτούν χρήματα από τα ευρωπαϊκά κονδύλια πράσινης ανάπτυξης (100 εκ. ευρώ), ενώ τίθενται και εύλογα ερωτήματα πως θα δουλέψουν εδώ 1000 εργαζόμενοι και 5000 συνεργαζόμενοι όταν στην Γερμανία η εταιρία απασχολούσε μόλις 300 άτομα πριν πτωχεύσει. 

Επίσης πως είναι δυνατόν με 100 εκατομμύρια ευρώ να υπάρξει αυτοβιομηχανία, όταν η Wolkswagen επρόκειτο να επενδύσει για νέο εργοστάσιο στη Σμύρνη 2,4 δισ. ευρώ; Τα 100 εκατομμύρια όχι για εργοστάσιο, ούτε για τα μπετά στη γραμμή παραγωγής δεν φτάνουν.

Όλο αυτό γίνεται για να υπάρξει άντληση πόρων από τα κονδύλια και ο πρωθυπουργός θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα γιατί πιθανότατα θα βρίσκεται εδώ στην Ελλάδα σε 24 μήνες όταν υποτίθεται ότι θα πρέπει να βγει το πρώτο αυτοκίνητο από τη γραμμή παραγωγής, που με τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται κάπως έως πολύ... χλωμό. 

Βέβαια αυτό μικρή επίπτωση θα έχει για τους «επενδυτές» οι οποίοι θα έχουν βάλει στην τσέπη τα 100 εκατομμύρια από την ΕΕ .


Να σημειώσουμε ότι το αυτοκίνητο της αυτοβιομηχανίας δεν πήρε άδεια στην Γερμανία

pronews.gr
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.