Θρίαμβος στη σύνοδο κορυφής θα δανειστούμε ξανά! Για να επενδύσουμε σε πράσινα, άυλα ,ψηφιακά άλογα



Θρίαμβος στη σύνοδο κορυφής! Θα δανειστούμε ξανά για να επενδύσουμε στα πράσινα άλογα, στην πράσινη ενέργεια, στον πράσινο ήλιο ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΗΜΑ!


Περιχαρής ο Πρωθυπουργός μας, ο Δον Ζουάν ο νεότερος ανακοίνωσε πως θα πάρουμε λεφτάκια!!! 

Η Αθήνα θα λάβει 22,5 δισ. ευρώ υπό τη μορφή επιδοτήσεων και επιχορηγήσεων και 9,4 δισ. με την μορφή δανεισμού.

Η χώρα μας είναι από τις πρώτες που έχει ήδη καταθέσει το σχέδιό της για τις επενδύσεις και τις μεταρρυθμίσεις, ένα σχέδιο που είναι προαπαιτούμενο προκειμένου να ξεκινήσουν τα διαδοχικά στάδια χρηματοδότησης. Σύμφωνα με την διαδικασία, τα σχέδια των κρατών μελών θα περάσουν από μελέτη και έγκριση από την Κομισιόν.

 Αυτά τα παίζει στα δάχτυλα η κυβέρνηση, για την υγεία, την παιδεία, τα εργασιακά έχουν ένα θέμα, αλλά κι αυτό θα λυθεί ψηφιακά βρε κουτά...

Το τελικό αναπτυξιακό σχέδιο θα κατατεθεί από τον Ιανουάριο και από το συνολικό πακέτο των 32 δισ. ευρώ πάνω από τις μισές επενδύσεις θα διοχετευθούν σε ψηφιακά έργα (20%) και στον κλάδο της «πράσινης» ανάπτυξης (37%).

Τον στόχο της ψηφιακής μετάβασης θα εξυπηρετήσουν πρώτα έργα όπως:

Η έναρξη των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G) (πως να ζήσει  κανείς  χωρίς  ίντερνετ μεγάλων ταχυτήτων).

Η ψηφιοποίηση της Υγείας, της Παιδείας και της Δικαιοσύνης (θα μας γιατρεύουν, θα μας εκπαιδεύουν και θα μας δικάζουν από μακριά!!!).

Η αναβάθμιση της ΑΑΔΕ (Θα  μας τα παίρνουν από μακριά. Ποτέ δε φάνταζε πιο ρεαλιστική η έκφραση ''μακρυχέρης'').

Αντιστοίχως τον στόχο της πράσινης μετάβασης, θα εξυπηρετήσουν κατά προτεραιότητα, έργα όπως:

Ο επόμενος κύκλος του προγράμματος εξοικονομώ – αυτονομώ για την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών και εμπορικών ακινήτων (Πρώτα θα τα φτιάξουμε και μετά θα μας τα πάρουν,μην είναι ρημάδια).

Το έργο της απολιγνιτοποίησης της παραγωγής ενέργειας (Ο λιγνίτης θα πάει Γερμανία που είναι πτωχοί και έντιμοι ,εδώ θα πληρώνουμε τον κούκο για αηδόνι την ενέργεια από τις ανεμογεννήτριες).

Η έναρξη των έργων διασύνδεσης της Κρήτης και των υπολοίπων νησιών του Αιγαίου, με τις μονάδες παραγωγής ενέργειας της ενδοχώρας (Λεφτά, λεφτά, λεφτά).

Η ενίσχυση των υποδομών της χώρας απέναντι στην κλιματική αλλαγή (Θα γίνουν όλα όπως η Ακρόπολη όλα θα πλημμυρίζουν και ο χείμαρρος θα οδηγείται στη θάλασσα. Ο χείμαρρος θα διατεθεί για σπορ).

Η προώθηση επενδύσεων σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (Ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά παντού ακόμα και στα κεφάλια μας).

Το πρόγραμμα αναδάσωσης 500.000 στρεμμάτων (Όλα τα βοσκοτόπια θα γίνουν δάση μιας και δάση έγιναν εργοστάσια παράγωγης ενέργειας από τον άνεμο και τον ήλιο).


Το θεάρεστο έργο θα ξεκινήσει με τον κρατικό φορέα (ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ) μετά θα μπει στο χορό ο ιδιωτικός και τέλος οι τράπεζες που θα τα πάρουν όλα!!!!!

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΤΡΙΞΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ,ΠΑΝΤΟΥ ,,,,,







Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.