′′ Μονόλιθος ′′ και στην Αγγλια


Ένας νέος μονόλιθος εντοπίστηκε στη Νήσο Wight, στη νότια ακτή της Αγγλίας, λίγες ήμερες μετά την μυστηριώδη εμφάνιση παρόμοιων γλυπτών σε διάφορα μέρη του κόσμου. Το μυστηριώδες αντικείμενο εντόπισε ένας πολίτης που είχε βγει βόλτα με τον σκύλο του στην παραλία Compton του νησιού.

Ο Tom Dunford, 29 ετών, πήγαινε βόλτα με τον σκύλο του, την αρραβωνιαστικιά του και την αδερφή του το πρωί της Κυριακής, όταν είδε το μυστηριώδες αντικείμενο να καθρεπτίζει μπροστά τους.

Είχε ακούσει όλες τις άλλες ιστορίες τις περασμένες ημέρες με τους άλλους μονόλιθους ανά τον κόσμο και τον αναγνώρισε αμέσως είπε στο Sky News. Όπως και στις άλλες περιπτώσεις άγνωστο παραμένει πώς και από ποιους τοποθετήθηκε εκεί ο μυστηριώδης στύλος.

Μέσα στην τελευταία εβδομάδα, οι λεγόμενοι μονόλιθοι εμφανίστηκαν στην έρημο της Γιούτα, σε έναν λόφο στη Ρουμανία και σε ένα βουνό της Καλιφόρνια, πυροδοτώντας θεωρίες συνωμοσίας αλλά και πολλές απορίες για το πώς και γιατί βρέθηκαν εκεί αυτά τα γλυπτά.

Ο τελευταίος αυτός μονόλιθος έχει ύψος περίπου 3 μέτρα και η αντανάκλαση από το υλικό του είναι απίστευτη, σύμφωνα με τον Dunford.

«Το άτομο που το τοποθέτησε εκεί ξέρει τι κάνει. Είναι σαν φάρσα, δεν πιστεύω σε καμία από τις θεωρίες συνωμοσίας» είπε στο Sky News.

Όπως είναι αναμενόμενο, ο νέος μονόλιθος κέρδισε τις εντυπώσεις με πλήθος κόσμου να συρρέει για να το δει από κοντά.

Με πληροφορίες από Sky News, SUN, CNN Style

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.