Άφαντος ο γαμπρός του Ερντογάν και πρώην Υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας



'Αφαντος ο γαμπρός του Ερντογάν και πρώην Υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας. Οργιάζουν οι φήμες μετά την εξαφάνισή του.

Ήταν 8 Νοεμβρίου 2020, όταν ο Μπεράτ Αλμπαϊράκ ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ότι παραιτήθηκε από υπουργός Οικονομικών. Ένας από τους ισχυρότερους αξιωματούχους στην Τουρκία φαίνεται ότι εξαφανίστηκε μέσα σε μία νύχτα.

Έκλεισε όλους τους λογαριασμούς του στα social media -ή ίσως τους έκλεισαν οι τουρκικές αρχές- και από τότε κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται.  Τις τελευταίες ημέρες, στο τουρκικό twitter «πρωταγωνιστεί» το hashtag #BeratAlbayrakNerede, που σημαίνει “πού είναι ο Μπεράτ Αλμπαϊράκ”.

Υπάρχουν φήμες ότι μετακόμισε στο Λονδίνο, αλλά η περιέργεια αυξάνεται για το τί ακριβώς κάνει, καθώς δεν έχει εντοπιστεί εδώ και εβδομάδες.

Σύμφωνα με το odatv, ο Αλμπαϊράκ εργάζεται σε εταιρεία – κολοσσό, στο Nakkaştepe της Κωνσταντινούπολης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ερντογάν αφού παραίτηθηκε ο Μπεράτ Αλπμαϊράκ έσπευσε να διευκρινίσει ότι  «ζήτησε να αποχωρήσει για λόγους υγείας».

https://www.dikaiologitika.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.