Θετικός στον κορονοϊό ο Μακρόν


Θετικός στον κορονοϊό εξετάστηκε ο Γάλλος Πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, όπως ανακοίνωσε το Ελιζέ με ανακοίνωσή του.

Ο Μακρόν υπεβλήθη σε τεστ RTPCR μετά την εμφάνιση συμπτωμάτων, αναφέρει ο Ελιζέ, χωρίς να διευκρινίζει ακριβώς ποια συμπτώματα παρουσίασε. 

«Σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανονισμούς που ισχύουν για όλους, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απομονωθεί για 7 ημέρες. Θα συνεχίσει να εργάζεται και να εκτελεί τις δραστηριότητές του εξ αποστάσεως» διβεβαιώνει το προεδρικό Μέγαρο της Γαλλίας.

Παρότι ο Μακρόν θα συνεχίζει να εργάζεται εξ αποστάσεως, ακυρώνονται όλα τα επίσημα ταξίδια που είχε προγραμματισμένα για το επόμενο διάστημα, μεταξύ αυτών και ένα στον Λίβανο.Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.