Ακυρώθηκε το πρόστιμο σε πολίτη που γύριζε από αιμοδοσία



Ακυρώθηκε το πρόστιμο άσκοπης μετακίνησης που δόθηκε σε πολίτη ο οποίος ήταν απαραίτητο να μετακινηθεί για να προβεί σε αιμοδοσία.

Από την ΕΛ.ΑΣ. διευκρινίζεται ότι κατά τον έλεγχο ο πολίτης δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα μαζί του και δεν μπορούσε να δικαιολογήσει τη μετακίνηση. Ωστόσο, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο πολίτης υπέβαλε ένσταση προσκομίζοντας το αποδεικτικό και έτσι το πρόστιμο ακυρώθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

Σχετικά με δημοσιεύματα για παράβαση που βεβαιώθηκε την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020, για άσκοπη μετακίνηση ιδιώτη, ο οποίος δήλωσε ότι είχε μεταβεί για αιμοδοσία, ανακοινώνεται ότι κατά το χρόνο βεβαίωσης της παράβασης δεν κατείχε επιβεβαιωτικό έγγραφο.

Σήμερα, μετά την υποβολή των εγγράφων που επιβεβαιώνουν την αιμοδοσία, η ένστασή του έγινε δεκτή και η σχετική πράξη επιβολής προστίμου ακυρώθηκε από τη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής. 



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.