Καταιγιστικός ο Γ.Ιωαννίδης στο Γ. Σαχίνη στο ΚΡΗΤΗ TV ..ΤΑ ΛΑΘΗ και γιατί δεν είναι όλα “ατομική ευθύνη”


 Καταιγιστικός ο Γ.Ιωαννίδης στο Γ. Σαχίνη στο ΚΡΗΤΗ TV ..ΤΑ ΛΑΘΗ και γιατί δεν είναι όλα “ατομική ευθύνη”                                            

Το βιντεο το εχουν κατεβασει με εντολη ,,,,,,,,μαλλον δεν εχουμε δημοκρατια ηη κατι ψευτικο υπαρχει ,,,

Μην ξεχναμε οτι ο ιωαννιδης και ο Μοσιαλος ειναι οι κορυφες στη γη σε αυτα τα ιατρικα θεματα

ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΩΣΑΝ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ,,ΗΗΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΙΣΑΓΙΑ ΚΑΙ ΨΑΛΜΟΥΣ ,,ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΕ 

ΑΛΛΟ ΠΡΟΦΥΛΑΣΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΦΥΛΑΚΙΖΟΜΕΘΑ


Συνέντευξη με τον καθηγητή Παθολογίας , Έρευνας, Πολιτικής Υγείας και Στατιστικής  , στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ  των ΗΠΑ,  Γιάννη Ιωαννίδη , τον έλληνα επιστήμονα με τις περισσότερες από 150 χιλιάδες επιστημονικές αναφορές παγκόσμια, που τον κατατάσσει , στους 5 σημαντικότερους σύγχρονους επιστήμονες διεθνώς. 

 για δειτε το εδω αν ανοιγει



Τα όσα ειπώθηκαν  από τον καθηγητή της Ιατρικής του Πανεπιστημίου του Stanford (έρευνα, παθολογία, επιστημονικά δεδομένα και πολιτική Υγείας) Γιάννη Ιωαννίδη στην εκπομπή του Γ. Σαχίνη στο ΚΡΗΤΗ TV, αποτελούν ένα ανελέητο κατηγορώ για όσους προσπάθησαν και προσπαθούν να περιορίσουν το πρόβλημα της εξάπλωσης του ιού στην ατομική ευθύνη του κάθε πολίτη. Προφανώς υπάρχει και αυτή ,αλλά σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο κ.Ιωαννίδης άλλα ήταν τα τραγικά λάθη που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται.



Κάπως έτσι φθάσαμε στη δεύτερη καραντίνα με τη χώρα να κινδυνεύει πλέον με οικονομική διάλυση…

 

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.