Όσο υπάρχουν άνθρωποι


Είχαν πάγκο στη λαϊκή. Τους έκλεισαν. Φεύγοντας, άφησαν τα λουλούδια τους στους καταναλωτές της λαϊκής. Να τα πάρουν. Να στολίσουν το σπίτι τους. Άφησαν ένα σημείωμα: "Χωρίς χρήματα. Δώρο για το σπίτι σας. Μας κλείσανε." Κι έφυγαν.

Α’ Λαϊκή Αγορά Αθηνων
«Συγχαρητήρια στη συνάδελφο Νικολού Αργυρώ και στον σύζυγό της Σαρλή Δημήτρη που προτίμησαν να χαρίσουν το αδιάθετο ( λόγω του υποχρεωτικού κλεισίματος) βιός τους στους καταναλωτές της λαϊκής μας !"

Όσο υπάρχουν άνθρωποι η γη πάντα λουλούδια θα μυρίζει. Όσο υπάρχει ανθρωπιά η γη θα είναι γεμάτη χρυσάνθεμα, τριαντάφυλλα και γιασεμιά που θα μοσχοβολούν. 

Όσο υπάρχουν άνθρωποι-ανθάκια που αντιστέκονται, που κάνουν το τραύμα τρυφερότητα και νοιάξιμο, η ζωή πάντα θα νικά. Πάντα. Το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλο. Και θα νικήσουμε. Για όλους».

Από την Gianna KoukaFair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.