Φωτιά στη δομή φιλοξενίας μεταναστών στο Βοτανικό


Άμεσα κατεσβέσθη #πυρκαγιά μικρής έκτασης σε εξωτερικό χώρο του κέντρου φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων στο Βοτανικό Αττικής. Επιχείρησαν 6 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης στη δομή φιλοξενίας μεταναστών στον Βοτανικό.

Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 2 τη νύχτα και σύμφωνα με την πυροσβεστική, ξεκίνησε από μία ξύλινη κατασκευή που βρίσκεται εντός της δομής. Στο σημείο έσπευσαν 6 πυροσβέστες με τρία οχήματα, όπου μετά από λίγη ώρα έθεσαν υπό έλεγχο την φωτιά.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής, από την φωτιά υπάρχει και ένας τραυματίας ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν φέρει σοβαρά εγκαύματα. Επίσης, από τη φωτιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές μικρής έκτασης.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.