Δεν θα πάμε σε δεύτερη καραντίνα δηλώνει ο Τράμπ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλτ Τραμπ είπε πως μέχρι τον Απρίλιο θα υπάρχουν αρκετά εμβόλια για όλους τους Αμερικανούς ενάντια στον νέο κορονοϊό και πρόσθεσε πως δεν θα πάνε σε μία δεύτερη καραντίνα.


Ο Τράμπ ανέφερε ότι τους τελευταίους εννέα μήνες κήρυξαν τη μεγαλύτερη επιστράτευση ενάντια στον ιό και είπε πως ¨Εμείς σε χρόνο-ρεκόρ δίνουμε προτεραιότητα στην εξέλιξη της θεραπείας και των εμβολίων, στην ιστορία μας κάτι τέτοιο δεν έχει πραγματοποιηθεί”.

Ο Τραμπ ο οποίος συνέχισε να χρησιμοποιεί τον όρο ¨κινεζικός ιός¨ για τον κορωνοϊό,  ανέφερε ότι το εμβόλιο που ανέπτυξε η Pfizer είναι περισσότερο από 90% επαρκές και πρόσθεσε πως σύντομα θα υπάρξουν και άλλα εμβόλια.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.