Θεσσαλονίκη: Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για… ένα μαγκάλι


Αναστάτωση προκλήθηκε σε πολυκατοικία της οδού Μητροπόλεως, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν οι ένοικοι αντιλήφθηκαν καπνούς και οσμή πυρκαγιάς.

Κάλεσαν άμεσα την Πυροσβεστική, η οποία έσπευσε στο σημείο. Οι πυροσβέστες ξεκίνησαν έρευνα σε όλους τους ορόφους. Λίγη ώρα αργότερα διαπίστωσαν ότι ο καπνός προερχόταν από διαμέρισμα του τρίτου ορόφου.

Ζήτησαν από την ηλικιωμένη γυναίκα να ανοίξει την πόρτα. Μετά από λίγη ώρα εκείνη δέχτηκε να ανοίξει στους πυροσβέστες.

Με έκπληξη διαπίστωσαν ότι η γυναίκα είχε ανάψει μαγκάλι στο μπάνιο της για να μαγειρέψει. Η χρήση μαγκαλιού σε κλειστούς χώρους είναι επικίνδυνη για την ανθρώπινη ζωή καθώς αφαιρεί το οξυγόνο.

Πηγή: thestival.gr


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.