ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ,,,,,ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ


 

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 5/11/2020

Σήμερα είχαμε το νέο διάγγελμα του πρωθυπουργού όπου ανακοίνωσε κ τον δεύτερο αποκλεισμό της χώρας (lock down ) για τις επόμενες 30 ημέρες..Εκτός την αναλυτική περιγραφή των νέων μέτρων μίλησε πάλι για "" ψεκασμένους""..

Ψεκασμένοι είναι για τον πρωθυπουργό όσοι έχουν διαφορετική άποψη κ γνώμη απο αυτήν που θέλει να επιβάλλει το καθεστώς! Άρα είναι αυτόματα κ εχθροί του..Βγαίνουν πολλά στοιχεία ότι δεν είναι από τον κορονοϊό όλοι αυτοί οι θάνατοι αλλά τά μπουκωμένα παπαγαλάκια κ οι εισαγγελάτοι τα αποσιωπούν ..Κλείνουν όλη την παραγωγική διαδικασία με το πρόσχημα την αύξηση των κρουσμάτων.! Η πείνα που έχει να πέσει απο εδώ κ πέρα δεν περιγράφεται κ πολύ φοβάμαι ότι θα δουν πολλά τα ματια μας πολύ σύντομα...

Αν δούμε πραγματικά τα στοιχεία διαπιστώνουμε ότι κλείνει την χώρα για τα κρούσματα κ όχι για τους ασθενείς,Με τό πρόσχημα ότι τό σύστημα υγείας μας έφτασε σχεδόν στα όρια του..Έτσι κάνει το ΛΑΘΟΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ να κλεινει την χώρα για τα κρούσματα μόνο..Κ αυτό γιατί;;; Γιατί δεν εχουν καταλάβει ηη είναι κάτι πιο πάνω από την φαντασία τους ηη το πιο πιθανό ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ....Σκεφτείτε το πολύ απλά!!!!

Σκεφτείτε πολύ ΑΠΛΑ  την ΔΙΑΦΟΡΑ που υπάρχει,,,, ΕΓΩ Κ ΕΣΕΊΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ Κ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ,,,με τους τύπους  που απλώς  ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ Κ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ..Σκεφτείτε ότι εμείς είμαστε αυτοί που ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ  που οι ΑΛΛΟΙ ΤΡΑΒΑΝΕ.Είμαστε ίδοι αλλά τόσο διαφορετικοί γιατί εμείς ΖΟΥΜΕ Κ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ενω οι άλλοι απλώς ΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΜ,,,,Γιατί εμείς που παράγουμε ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ!!

Δεν θα καταλάβουν λοιπόν τί ακριβώς έγινε στην πρώτη καραντίνα  κ τί θα γίνει τώρα στην δεύτερη Δεν πρόκειται να μαθουν ,,ειλικρινά,,γιατί ΑΠΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΑΣ!!Είναι αυτοί οι ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟΙ όπου νομίζουν ότι  υα κουνουπίδια εκτυπώνονται κ τα χαρτιά είναι λεφτά του ΑΤΜ!!

Να γνωρίζουν  επιτέλους ότι άλλο σπορ είναι η μπάλα κ άλλο το τέννις,,,με μπαλάκια παίζονται κ τά δύο αλλά με διαφορετικούς, άλλους κανόνες....

 
Να γνωρίζουνε λοιπόν ότι είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ να κλείνουν τις επιχειρήσεις κ τις δουλειές  του κάθε πολίτη...ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ η κάθε κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να  ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ κ όχι να σου την κλείνει, να σου την κλέβει,κ να  δημιουργεί τίποτε άλλο παρά μόνο φτώχεια!!

 ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΜΕ,,,,,

Αν πραγματικά καταλαβαίνουμε τι εχει συμβεί θα δούμε ότι πράγματι εχει μεγάλη ΔΙΑΦΟΡΆ  ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ να κάνουμε ΔΥΟ ΛΑΘΗ σε τόσο μικρό διάστημα ενώ αυτοί του ΔΗΜΟΣΙΟΥ  των"" αορίστων"" των ΑΤΜ είναι απλό για αυτούς να ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ  για να τους ΠΛΗΡΩΝΕΙ αλλά τον λογαριαμό να τον λογαριασμό να τον πληρώνουμε εμείς!!ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ....

Κ που έκλεισε κάποιους κ άφησε κάποιους άλλους ανοιχτούς  κ τί έγινε;;;;ΤΙΠΟΤΑ!!Στην ουσία τους έκλεισε όλους γιατί που να βρεθούν λεφτά  να ψωνίσουν;;;Αλλά όλο αυτό το σκηνικό έγινε κ καλά να μην γίνουνε πολλοί αυτοί που θα θέλουν να πληρωθούν  απο τα ψευτοεπιδόματα!!κ έτσι τους κλέινει είτε άμμεσα είτε έμμεσα!!Κ όσοι θα έχουν τήν ""τύχη ""να πληρωθούν δεν σε εξυπηρετηθούν,,, απο το δημόσιο |(οι του αορίστου,,)
αλλά σου λένε πήγαινε απο τό ένα γραφείο στό άλλο είτε σου λένε λείπουν χαρτιά είτε ότι δήποτε άλλο για να σε αποφύγουν κ να μην πληρωθείς ..

Έτσι λοιπόν αυτό που λείπει  είναι ο εγκέφαλος που εμάς μας τον ψέκασαν ...έτσι είπε ο πρωθυπουργός """μας""


ΑΛΛΑ .......ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕς ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΠΗΓΗ::ΣΗΜΑΤΩΡΟΣ




Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.