Οι Τούρκοι κατηγορούν την Ελλάδα για…παραβιάσεις του εναέριου χώρου


Λίγες ώρες μετά από την έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ,η οποία δεν αναγνωρίζει τα 10 ναυτικά μίλια στον εναέριο χώρο της Ελλάδας, το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας, ανακοίνωσε “42 παραβιάσεις του τουρκικού εναέριου χώρου από την Ελλάδα και 15 περιστατικά παρενόχλησης αεροσκαφών της”!

Σε μια κατάπτυστη ανακοίνωση το τουρκικό υπουργείο Άμυνας με θράσος παριστάνει …το θύμα που “σέβεται τα σύνορα των γειτόνων της” , κάτι που η Ελλάδα δεν κάνει!

Οι Τούρκοι έχουν μετρήσει πόσα πλοία και αεροσκάφη βρέθηκαν σε νησιά που οι ίδιοι απαιτούν την αποστρατιωτικοποίηση τους! Αναφέρονται σε 192 τέτοια περιστατικά και κάνουν ειδική αναφορά στη Σαμοθράκη.

Μας κατηγορούν ότι κλιμακώνουμε την ένταση, όταν για όσα απαράδεκτα κάνει η Τουρκία η ελληνική κυβέρνηση εκτός από πανομοιότυπες ανακοινώσεις δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα.

Είναι προφανές ότι η Τουρκία όσο “βρίσκει χώρο απλώνεται” και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αν δεν αλλάξει κάτι στον τρόπο αντιμετώπισης της η κατάσταση θα γίνεται όλο και χειρότερη.

militaire.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.